Cătălin Ioniță

SOCANT (Oare asta este adevarul despre gripa porcina?)

Daca se ia de buna aceasta opinie, atunci se explica de ce am citit intr-un ziar de zilele trecute ca medicii sunt obligati sa fac vaccinul. Daca se doreste minimizarea populatiei globului atunci prin “lucrarea” medicilor se atinge scopul la mod dublu:

in primul rand se mai inputineaza populatia pentru ca si ei, medicii, fac parte din ea (populatie), dar si prin faptul ca cei care trebuie sa faca bine oamenii, nu mai exista si, implicit, alti oameni “se duc la plimbare” :(

Nu stiu de ce, dar cam tind sa cred aceasta opinie si sunt mandru de mine ca nu am facut si nici nu vreau sa fac respectivul vaccin!

1 comment for “SOCANT (Oare asta este adevarul despre gripa porcina?)

  1. vlad popescu
    19 ianuarie 2010 at 11:21

    nici eu nu am facut acest vaccin si nici nu-l fac. acu ceva timp, o saptamana maxim, era isterie ca s-a aflat ca in vaccin se afla o infima cantitate de mercur. toata lumea deja gata, era panica. pana s-a trezit un destept sa spuna ca toate vaccinurile au in compozitie mercur, asta avand rol de stabilizator. nush ce sa zic de…imputinarea populatiei. cu toate ca in ultima perioada au aparut n filme cu aceeasi tema:din cauza populatiei numeroase, nu mai sunt resurse, hrana etc. si eu traiesc intr-o teorie a conspiratiei:D deci nu cred in gripa asta!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Current month ye@r day *